دانستنی های باتری, راهنمای انتخاب باتری

UPS سونوگرافی ، راهی موثر در جلوگیری از قطعی برق

UPS سونوگرافی


UPS سونوگرافی برای  احتیاط نیست ، ضرورت است !

انرژی الکتریکی و برق نقش حیاتی در عملکرد دستگاه‌های سونوگرافی دارند . این دستگاه‌ها برای تولید تصاویر دقیق از داخل بدن ، از امواج صوتی با فرکانس بالا استفاده می‌کنند . واحد پردازش مرکزی (CPU) دستگاه ، نیازمند منابع تغذیه الکتریکی است تا بتواند داده‌های دریافتی از پروب‌ها را پردازش کرده و تصویری روی نمایشگر ایجاد کند . این تکنولوژی به پزشکان امکان می‌دهد تا با دقت بالا ساختارهای داخلی بدن را مشاهده و بررسی کنند ، که این امر در تشخیص و درمان بیماری‌ها بسیار مهم است . بنابراین ، با قطع برق ، دستگاه‌های سونوگرافی قادر به انجام وظایف خود نخواهند بود . یو پی اس سونوگرافی با تأمین انرژی الکتریکی ، راهی موثر در جلوگیری از قطعی برق خواهد بود .

با مانا روشن بمان ...

UPS سونوگرافی و قطعی برق

در یک مطب سونوگرافی ، تجهیزات برقی متنوعی وجود دارد که برای انجام تصویربرداری دقیق و ایمن ضروری هستند . مهم‌ترین و اصلی‌ترین دستگاه ، خود دستگاه سونوگرافی است که با استفاده از امواج صوتی با فرکانس بالا ، تصاویری از ساختارهای داخل بدن را بر روی مانیتور نمایش می‌دهد . این دستگاه شامل سه بخش اصلی است : پروب ، که با انواع مختلفی مانند خطی ، محدب ، و سه بعدی موجود است ؛ مانیتور ، که تصاویر را نمایش می‌دهد ؛ و واحد کنترل ، که تنظیمات دستگاه را مدیریت می‌کند . برخی از دستگاه‌های سونوگرافی همچنین ممکن است دارای باتری‌های قابل شارژ باشند که در صورت قطع برق یا جابجایی دستگاه ، کاربردی هستند . مطب سونوگرافی معمولا دارای یک سیستم سرور نیز هست که اطلاعات مراجعه کنندگان در آن ثبت می شود تا به صورت شبانه روزی در دسترس ایشان قرار گیرد .

قطعی برق می‌تواند تأثیرات منفی متعددی بر دستگاه‌های سونوگرافی داشته باشد . این آسیب‌ها می‌توانند شامل :

  • اختلال در عملکرد الکترونیکی دستگاه
  • آسیب به بردهای مدار و قطعات حساس
  • از دست دادن داده‌های حیاتی بیمار
  • آسیب به اجزای الکترونیکی در اثر نوسانات ولتاژ هنگام بازگشت برق
  • تأخیر در ارائه خدمات و نارضایتی مراجعه کنندگان در اثر معطلی
  • عدم امکان پاسخگویی به بیماران با شرایط خاص

جهت محافظت از دستگاه‌های سونوگرافی در برابر این نوع آسیب‌ها ، و اطمینان حاصل کرد که دستگاه‌ها به طور ایمن خاموش می‌شوند .

برای جلوگیری از قطع برق دستگاه‌ سونوگرافی ، استفاده از منابع تغذیه بدون وقفه ، یو پی اس ، توصیه می‌شود که می‌تواند از دستگاه در برابر نوسانات ولتاژ محافظت کند و از خاموش شدن ناگهانی آن جلوگیری نماید . همچنین ، بررسی و نگهداری منظم سیستم‌های الکتریکی و فیوزها می‌تواند از بروز اختلالات جلوگیری کند . علاوه بر این ، استفاده از استبلایزر می‌تواند از دستگاه در برابر نوسانات برق محافظت کند .

این محافظ‌هاس ولتاژ با تنظیم ولتاژ ورودی ، از بروز خرابی‌های ناشی از افزایش یا کاهش ناگهانی ولتاژ جلوگیری می‌کنند . لازم به ذکر است در صورت استفاده از یو پی اس سونوگرافی ، عملکرد تنظیم ولتاژ را نیز در دل خود انجام خواهد داد و دیگر نیازی به استبلایزر نیست . در نهایت ، برای اطمینان از عملکرد بی‌وقفه دستگاه سونوگرافی ، باید از کیفیت سیم‌کشی و اتصالات برقی اطمینان حاصل کرد و در صورت لزوم ، تعمیرات یا به‌روزرسانی‌های لازم را انجام داد .

برای تأمین برق اضطراری سونوگرافی از چه یو پی اس و تجهیزاتی استفاده کنم ؟

برای تأمین برق اضطراری دستگاه‌های سونوگرافی ، UPS‌ ها باید قادر به تأمین انرژی برای مدت زمان کافی باشند تا امکان اتمام یک عملیات سونوگرافی را بدون وقفه فراهم کنند . همچنین ، باید دارای محافظت در برابر نوسانات ولتاژ باشند تا از دستگاه‌های حساس محافظت کنند . در بازار انواع مختلفی از یو پی اس ها وجود دارد که برای کاربردهای مختلف طراحی شده‌اند ، بنابراین مهم است که سیستم برق اضطراری متناسب با نیازهای خاص دستگاه سونوگرافی و محیط کاری انتخاب شود . تکنولوژی یو پی اس های آنلاین گزینه مناسبی به عنوان یو پی اس تجهیزات پزشکی می باشد . انتخاب صحیح تجهیزات برق اضطراری می‌تواند به حفظ امنیت بیماران و دقت عملیات تشخیصی کمک شایانی کند .

برای انتخاب  ظرفیت یو پی اس مناسب دستگاه سونوگرافی ، مهم است که ظرفیت مورد نیاز دستگاه را در نظر بگیرید . ابتدا ، باید توان مصرفی دستگاه سونوگرافی خود را بررسی کنید و سپس یو پی اسی با ظرفیت بالاتر از این مقدار را انتخاب نمایید . به طور کلی ، توصیه می‌شود که یو پی اسی با حدود ۳۰ درصد ظرفیت بیشتر از حداکثر بار مصرفی انتخاب شود تا از اضافه بار و اختلال در عملکرد دستگاه جلوگیری شود . همچنین ، مدت زمان پشتیبانی مورد نیاز در زمان قطع برق را در نظر بگیرید و بر اساس آن ، ظرفیت باتری یو پی اس را محاسبه کنید .

مثالی از کارکرد دستگاه UPS سونوگرافی

مصرف برق دستگاه‌های سونوگرافی می‌تواند بسته به مدل و تنظیمات استفاده شده متفاوت باشد . به طور کلی ، دستگاه‌های سونوگرافی در حالت آماده به کار می‌توانند بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ وات برق مصرف کنند . در حالت اسکن فعال ، این میزان می‌تواند افزایش یابد . برای مثال ، یک دستگاه سونوگرافی مدرن ممکن است در حالت اسکن تا ۱۰۰۰ وات یا بیشتر مصرف کند. همچنین ، مصرف برق در حالت خاموشی کامل نزدیک به صفر است . برای اطلاعات دقیق‌تر ، مراجعه به دفترچه راهنمای دستگاه یا تماس با تولیدکننده توصیه می‌شود . به طور مثال ، یک یو پی اس 2 KVA مناسب دستگاه سونوگرافی ذکر شده می باشد . همچنین با در نظر گرفتن 4 عدد باتری 18 آمپرساعت یوفو ، حدود 30 دقیقه پشتیبانی برقی خواهیم داشت .

جلوگیری از قطعی برق سونوگرافی ، یک ضرورت اقتصادی !

استفاده از یو پی اس برای مرکز سونوگرافی اهمیت بالایی دارد ، زیرا این دستگاه‌ها به برق پایدار و با کیفیت نیاز دارند تا از آسیب‌های احتمالی ناشی از نوسانات برق جلوگیری کنند و عملکرد مداوم و بدون وقفه‌ای داشته باشند . دستگاه های تصویربداری پزشکی دارای قیمت بالایی می باشند ، عدم استفاده از یو پی اس و باتری مناسب می تواند خسارت چند برابری به این تجهیزات وارد کند . ضمن اینکه در صورت خرابی دستگاه و عدم پاسخگویی به مراجعه کنندگان به جهت زمان لازم برای تعمیرات دستگاه موجب خسارات مالی دیگری نیز خواهد بود .

سوالات مشابه

نکات مورد توجه در رابطه با نگهداری سیستم پو پی اس چیست ؟
تفاوت بین یو پی اس و ژنراتور چیست ؟
عمر باتری یو پی اس به چه عواملی وابسته است ؟
چطور بار الکتریکی مورد نیاز را تخمین بزنیم ؟
بین سیستم های یو پی اس کدام یکی برای شما مناسب تر است ؟
چگونه می توانم اندازه مناسب یو پی اس را برای دفتر خود تعیین کنم ؟

با آرزوی سلامتی برای همه هموطنان عزیز، روشن بمان…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *